Wil jij je beter voelen?
Ik kan je helpen!

Informatie voor jou
Soms kun je je rot voelen omdat je met allerlei vervelende dingen te maken krijgt. Het gaat bijvoorbeeld niet goed op school, of je ouders zijn gescheiden. Je voelt je eenzaam of somber, of je hebt steeds ruzie. Of je bent steeds bang dat iets je niet lukt en kunt slecht slapen. Of je hebt een ander probleem. En dat kan je dwarszitten; je kunt je er bang, boos of verdrietig door voelen. Je probeert je probleem zelf op te lossen. Maar dat lukt niet altijd. En erover praten met je vader, moeder of een goede vriend of vriendin lucht wel op, maar helpt niet altijd.

Wist je dat er kindertherapeuten en jongerencoaches zijn die samen met jou een oplossing voor jouw probleem kunnen vinden? Zodat jij je weer beter zult voelen!

Mijn naam is Lieke van der Voort en ik ben kindertherapeut en jongerencoach. Bij mij kun je iedere week drie kwartier doen wat jij wilt: gewoon praten (de inhoud van onze gesprekken is privé), maar ook spelen, knutselen of lekker niks doen.  Ik luister goed naar je en help je om  precies uit te vinden wat er aan de hand is. Als we dat weten, dan ga je bedenken hoe je je probleem wilt oplossen.  Natuurlijk help ik je daarbij.

Afhankelijk van je leeftijd praat ik voordat je bij mij komt met je ouders over wat zij denken dat er mis is. En nadat wij elkaar een aantal keer hebben gezien, heb ik weer een gesprek met je ouders. Wat ik ze dan vertel bespreken wij eerst samen. Als je probleem nog niet is opgelost, gaan we daarna gewoon door. Totdat je helemaal zelf weer verder kunt!

 
Ik ben op doorreis
naar volwassen

zo goed als zeker
dat ik aankom

maar wat als ik mij
daar niet beval?

 

(Erik van Os)
info@childmatters.nl - tel. 06 51 320 390
Rondehoep Oost 23A - 1191 KC Ouderkerk aan de Amstel
Max Havelaarlaan 313 - 1183 LT Amstelveen